mandag 21. mars 2011

6 årsdag



Nevøen min Lukas feiret seksårsdag nå i helga, og når det skal feires bursdag trengs det et standsmessig kort. Rorry-racerbil har lenge vært en stor helt på linje med Lynet McQueen, og da Nille hadde et godt egnet klistremerkekort med Rorry ble motivet selvsagt. Kortet er et brettekort av typen Tri-Shutter Card som er mye enklere å lage enn hva første øyekast gir inntrykk av. 



Klistremerkene er limt opp på hvitt papir og klipt ut for å gi en hit kontrastramme rundt hvert enkelt klistremerke. De smårutede feltene i rødt og sort er flettet av Papir Quilling-strimler, og de store sorte bokstavene er skåret på frihånd av sort papp.


Gaveposer


Når storebror har bursdag er det viktig å huske på lillesøster også. Løsningen denne gang ble en gavepose til hver med samme type innhold. Sist vi var sammen fikk de to hver sin figur fra 'Ocean in my Pocket', søte små plysjutgaver av sjødyr. Ved en tilfeldighet fikk begge hver sin sel forrige gang, og det ble høytidelig sett på bilder av andre figurer i seien og ønsket figurer. Lukas ønsket seg hammerhaien og Maila ønsket seg delfinen. Jeg fant tilfeldigvis et salg av to-pk, og dermed var ikke ønskene vanskelig å oppfylle.
Maila gikk å bar på sin gavepose hele kvelden, og koste med delfinen og blekkspruten som også var med i pakken. Jeg var veldig glad for at jeg hadde forutsett at dette kunne bli tilfelle og forsterket håndtakene i hennes pose med plast på innsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar